Home»Exclusief»WestlandToen, Huis aan Huis.

WestlandToen, Huis aan Huis.

3
Shares
Pinterest Google+

Sinds de start in september 2015 heeft WestlandToen de ambitie het communicatieplatform te zijn voor de meer ervaren leeftijdsgroepen in de regio.
Om de ambitie te realiseren hebben wij de laatste maanden een aantal keuzes gemaakt. Zo komt de krant sinds het laatste kwartaal van 2016 maandelijks uit in een combinatie van papier en digitaal. De eerste reacties van onze lezers zijn tot dusver wisselend van aard. Voor ons reden om hard te werken aan ons nieuwe digitale platform wat onze lezers en adverteerders een geweldige leesbare interactieve beleving geeft op zowel desktop, tablet en smartphone.

De eerste nieuwe digitale krant zal op dinsdag 17 januari verschijnen , voor de lezers die zich hebben geregistreerd via ons website of via onze facebook pagina ontvangen zij de krant in hun eigen mail postbus thuis. Voor de lezers die zich nog niet hebben geregistreerd gaat de krant te vinden zijn op onze website www.westlandtoen.nl of op onze facebook pagina www.facebook.com/westlandtoen
De volgende keuze die wij als uitgevers hebben gemaakt is om onze oplage van de papieren krant te laten stijgen, van 30.000 naar 84.000 exemplaren. En om in plaats van verspreiding via de ruim 180 distributiepunten over te gaan naar huis aan huis verspreiding in ons verzorgingsgebied Westland, Midden-Delfland, Maassluis en Hoek van Holland.

Voor onze adverteerders bieden deze ontwikkelingen veel meer mogelijkheden en het grootste bereik. Met 84.000 kranten zijn wij namelijk de grootste krant van de streek, en de enige die huis aan huis uitkomt in zowel Westland, Midden-Delfland, Maassluis en Hoek van Holland. De combinatie die wij bieden met de digitale krant maakt dat wij op een innovatieve wijze een ideale oplossing kunnen bieden voor hun advertenties. Advertenties die meetbaar zijn, qua resultaat, succes en bereik.

De eerste papieren editie van Westland verschijnt in de week van 30 januari huis aan huis.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, laat het ons dan weten. Hierbij de link naar de nieuwe digitale krant, http://fijn-en-zinnig.instantmagazine.com/westlandtoen-digitaal/westlandtoen-digitale-editie-1-16-januari-2017

Met vriendelijke groeten,
Redactie WestlandToen

halloredactie@westlandtoen.nl
Jochem Immerzeel 06 – 55780742
Pieter Baard 06 – 30553833