Home»Exclusief»6e WESTLANDSE KUNST-EN ATELIERROUTE

6e WESTLANDSE KUNST-EN ATELIERROUTE

3
Shares
Pinterest Google+

In het weekend van 13 en 14 mei kunt u opnieuw de Westlandse Kunst- en atelierroute bezoeken in Monster, ‘s-Gravenzande en Naaldwijk. Dit is de 6e editie van de route, georganiseerd door het Westlands Kunstenaarscollectief WIT.
Het aantal deelnemers en locaties is flink toegenomen waardoor het aanbod aan beeldende kunst nog gevarieerder is. U kunt kennismaken met het werk van ruim 70 kunstenaars op 35 locaties.
De kunstenaars exposeren op speciale locaties en in eigen ateliers. Op een aantal locaties lezen dichters en schrijvers van de vereniging ‘Schrijvers tussen de kassen’ voor uit eigen werk. Ook deze keer is er een goede samenwerking met een paar zorginstellingen, @Westland Cultuurweb, scholen en andere organisaties. Op een aantal plekken op de route is er live muziek. Voor mensen die gebruik maken van een rolstoel en graag een deel van de Kunstroute willen bezoeken, kunnen straks op de gratis routekaart én op de website van WIT de locatienummers zien waar rolstoelvriendelijke toiletten aanwezig zijn. De Kunstroute wordt mede mogelijk gemaakt door Fonds Westland.
Zie ook: www.kunstenatelierroute.nl